Разгледайте комплекта
Ферми Сердика Микро Растения

Микрорастенията са разсад, събран в началния етап на растежа на зеленчука – и могат да произхождат от растения като карфиол, зеле, броколи и други.

Микрорастенията могат да бъдат 40 пъти по-мощни във антиоксидантите, отколкото техните зрели аналози.

И микрорастенията отговарят на името си, тъй като са толкова мънички, че можете да ги включите в различни ястия. Смесете ги в смути или ги смелете с блендер, след което ги добавете в печени продукти, палачинки или овесени ядки.

Така че внимавайте спанак и кейл … тези малки зеленчуци представляват мощен хранителен екстракт, пълен с хранителни вещества.

1

Те помагат за намаляване на риска от сърдечни заболявания.

 

Високото кръвно налягане е основен рисков фактор за сърдечни заболявания, а добрата новина е, че растителните храни като микрорастенията имат положително въздействие върху кръвното налягане. Всяка растителна храна с фибри и витамин К има потенциал да понижи кръвното налягане – разбира се, заедно с другите лечения за кръвно налягане, препоръчани от вашия лекар.

2

Те могат да помогнат в борбата с рака.

 

Микрорастенията могат да имат противоракови свойства. Изследвания установиха, че сулфорафанът, съединение, открито в микрорастението броколи, има потенциал да се бори с раковите стволови клетки.

3

Те помагат за повишаване на имунната ви система.

 

Ако усетите, че застудяването идва, направете си услуга и направете салата. Всеки зеленчук има потенциала да действа противовъзпалително и да повлияе на имунитета по положителен начин, казват специалистите. И микрорастенията съдържат тон от тези хранителни вещества в лесна за консумация форма.

4

Те помагат за подобряване на зрението.

Присвивате очи към екрана си? Увеличете приема на листни зелении, което трябва да включва и микрорастения. Те съдържат лутеин, фитохимикал, който играе важна роля в здравето на зрението.

Изследванията потвърждават, че съдържанието на лутеин в микрорастенията може да помогне на очите ви да абсорбират излишната интензивност на светлината – за което много офис служители са съгласни, че може да доведе до главоболие и мигрена.

5

Те намаляват запека.

 

Като част от цялостната здравословна диета, микрорастенията могат да помогнат за ускоряване на нещата в банята. Всички фибри могат да помогнат за намаляване на запека, а в микрорастенията се съдържат огромен процент от полезните за стомаха ни влакна.

 

6

Те помагат да се предпазите от храносмилателни заболявания.

 

Според лекари и нутриционисти, високото съдържание на пребиотични фибри в микрорастенията може да помогне за подхранването на приятелските пробиотични организми в червата. Тези пребиотични фибри стимулират растежа на чревните бактерии, свързани с цялостното здраве и благосъстояние на храносмилателната система.

7

Те могат да помогнат за понижаване на холестерола.

 

Изследователи са установили, че микрорастенията от репички могат да понижат холестерола и да помогнат за загуба на тегло при консумация в добавка към иначе мазна диета. Просто още едно доказателство, че микрорастенията са чудесно допълнение към вече здравословната или не толкова здравословна диета.

Отглеждайте микро растения у дома

Изключително лесно и здавословно

Разгледайте Комплекта Отгледай сам!

Ферми Сердика

Вземете 20% намаление

Отглеждайте микро растения у дома

Изключително лесно и здавословно

Само за няколко дни имате напълно готова супер храна подходяща за цялото семейство. Вземете си комплект за микро растения сега и се насладете на изключителните свойства на тези прекрасни растения

Разгледайте Комплекта Отгледай Сам!