Ферми Сердика Микро Растения

Микрорастенията са най-често зеленчуци и билки, събрани в началния етап на растежа си и могат да произхождат от най-различни растения като карфиол, репички, броколи и други. Микрорастенията могат да съдържат 40 пъти повече антиоксиданти, отколкото техните зрели аналози. Микрорастенията отговарят на името си, те са толкова мънички, че можете да ги включите във всякакви ястия. Смесете ги в смути или ги смелете с блендер, след което ги добавете в печени продукти, палачинки или овесени ядки. Тези малки зеленчуци представляват мощен хранителен екстракт, пълен с хранителни вещества.

Те помагат за намаляване на риска от сърдечни заболявания.

 Високото кръвно налягане е основен рисков фактор за сърдечни заболявания, а добрата новина е, че растителните храни като микрорастенията имат положително въздействие върху кръвното налягане. Всяка растителна храна с фибри и витамин К има потенциал да понижи кръвното налягане – разбира се, заедно с другите лечения за кръвно налягане, препоръчани от вашия лекар.

Пониците могат да помогнат в борбата с рака.

 Микрорастенията могат да имат противоракови свойства. Изследвания установиха, че сулфорафанът, съединение, открито в микрорастението броколи, има потенциал да се бори с раковите стволови клетки.

 Те помагат за повишаване на имунната ви система.

 Ако усетите, че застудяването идва, направете си услуга и направете салата. Всеки зеленчук има потенциала да действа противовъзпалително и да повлияе на имунитета по положителен начин, казват специалистите. И микрорастенията съдържат тон от тези хранителни вещества в лесна за консумация форма. С нашия комплект „Отгледай сам микрорастения“ ще можете бързо и лесно да отгледате собствена реколта микрорастения у дома само за седмица ( разгледайте го от тук).

Микрорастенията са супер за подобряване на зрението.

Присвивате очи към екрана си? Увеличете приема на листни зелении, което трябва да включва и микрорастения. Те съдържат лутеин, фитохимикал, който играе важна роля в здравето на зрението.

Изследванията потвърждават, че съдържанието на лутеин в микрорастенията може да помогне на очите ви да абсорбират излишната интензивност на светлината – за което много офис служители са съгласни, че може да доведе до главоболие и мигрена.

Те засилват метаболизма.

 Като част от цялостната здравословна диета, микрорастенията могат да помогнат за ускоряване на нещата в банята. Всички фибри могат да помогнат за намаляване на запека, а в микрорастенията се съдържат огромен процент от полезните за стомаха ни влакна.

 Те помагат да се предпазите от храносмилателни заболявания.

 Според лекари и нутриционисти, високото съдържание на пребиотични фибри в микрорастенията може да помогне за подхранването на приятелските пробиотични организми в червата. Тези пребиотични фибри стимулират растежа на чревните бактерии, свързани с цялостното здраве и благосъстояние на храносмилателната система.

Микрорастенията могат да помогнат за понижаване на холестерола.

 Изследователи са установили, че микрорастенията от репички могат да понижат холестерола и да помогнат за загуба на тегло при консумация в добавка към иначе мазна диета. Просто още едно доказателство, че микрорастенията са чудесно допълнение към вече здравословната или не толкова здравословна диета.

Отглеждайте микро растения у дома

Изключително лесно и здавословно

Разгледайте Комплекта Отгледай сам!

Ферми Сердика

Вземете 20% намаление

Отглеждайте микро растения у дома

Само за няколко дни имате напълно готова супер храна подходяща за цялото семейство. Вземете си комплект за микро растения сега и се насладете на изключителните свойства на тези прекрасни растения

Разгледайте новите ни комплекти!