Разгледайте комплекта
смути сердика фармс зелено
M

икрорастенията са  изключително хранителни малки и симпатични растения, които доставят на човешкия организъм невероятни количества хранителни вещества, витамини и минерали.

 

  • Микро растенията са бомба, заредена с хранителни вещества.
  • Докато съдържанието им на хранителни вещества леко варира в зависимост от сорта, повечето сортове са богати на калий, желязо, цинк, магнезий, витамини и мед.
  • Микрорастенията също са чудесен източник на полезни растителни съединения като антиоксиданти.

Микро растенията са много различни на вкус, който може да варира от неутрален до пикантен, леко кисел или дори горчив, в зависимост от сорта. Най-общо казано, техният вкус се счита за силен и концентриран.

Микро растенията могат да бъдат най-различни видове. Вкусът им може да варира значително в зависимост от сорта.

Нещо повече, съдържанието на хранителни вещества е супер концентрирано, което означава, че те често съдържат по-високи нива на витамини, минерали и антиоксиданти, отколкото същото количество зрели растения.Всъщност изследванията, сравняващи микро растенията с по-зрелите такива, съобщават, че нивата на хранителни вещества в микро растенията могат да бъдат до девет пъти по-високи от тези, открити в зрелите.

Изследванията също така показват, че те съдържат по-голямо разнообразие от полифеноли и други антиоксиданти, отколкото техните зрели аналози.

Едно проучване измерва концентрациите на витамини и антиоксиданти показва, че микроелементите в микро растенията са до 40 пъти по-високи количества от тези, регистрирани в по-развити и зрели растения.

Друга огромна полза от консумацията на микрорастения е засилването на имунитета на организма. Заради високите си концентрации на витамини и минерали, микрорастенията се явяват един от най-мощните имуностимулатори през всеки сезон.

Хапването на микрорастения веднъж седмично спомага намаляването на депресивните състояния и тревожността, води до спад на стреса и подобрява заспиването и не на последно място- настроението и тонуса!

Отглеждайте микро растения у дома

Изключително лесно и здавословно

Разгледайте Комплекта Отгледай сам!

Ферми Сердика

Вземете 20% намаление

Отглеждайте микро растения у дома

Изключително лесно и здавословно

Само за няколко дни имате напълно готова супер храна подходяща за цялото семейство. Вземете си комплект за микро растения сега и се насладете на изключителните свойства на тези прекрасни растения

Разгледайте Комплекта Отгледай Сам!