смути сердика фармс зелено

Микрорастенията са  изключително хранителни малки и симпатични растения, които доставят на човешкия организъм невероятни количества хранителни вещества, витамини и минерали.

  • Микро растенията са бомба, заредена с хранителни вещества.
  • Докато съдържанието им на хранителни вещества леко варира в зависимост от сорта, повечето сортове са богати на калий, желязо, цинк, магнезий, витамини и мед.
  • Микрорастенията също са чудесен източник на полезни растителни съединения като антиоксиданти.
  • Микро растенията са много различни на вкус, който може да варира от неутрален до пикантен, леко кисел или дори горчив, в зависимост от сорта. Най-общо казано, техният вкус се счита за силен и концентриран.

Микро растенията могат да бъдат най-различни видове. Вкусът им може да варира значително в зависимост от сорта.

Нещо повече, съдържанието на хранителни вещества е супер концентрирано, което означава, че те често съдържат по-високи нива на витамини, минерали и антиоксиданти, отколкото същото количество зрели растения.Всъщност изследванията, сравняващи микро растенията с по-зрелите такива, съобщават, че нивата на хранителни вещества в микро растенията могат да бъдат до девет пъти по-високи от тези, открити в зрелите.Изследванията също така показват, че те съдържат по-голямо разнообразие от полифеноли и други антиоксиданти, отколкото техните зрели аналози.

Едно проучване измерва концентрациите на витамини и антиоксиданти показва, че микроелементите в микро растенията са до 40 пъти по-високи количества от тези, регистрирани в по-развити и зрели растения.Друга огромна полза от консумацията на микрорастения е засилването на имунитета на организма. Заради високите си концентрации на витамини и минерали, микрорастенията се явяват един от най-мощните имуностимулатори през всеки сезон.

Хапването на микрорастения веднъж седмично спомага намаляването на депресивните състояния и тревожността, води до спад на стреса и подобрява заспиването и не на последно място- настроението и тонуса!

Отглеждайте микро растения у дома

Изключително лесно и здавословно

Разгледайте Комплекта Отгледай сам!

Ферми Сердика

Вземете 20% намаление

Отглеждайте микро растения у дома

Само за няколко дни имате напълно готова супер храна подходяща за цялото семейство. Вземете си комплект за микро растения сега и се насладете на изключителните свойства на тези прекрасни растения

Разгледайте новите ни комплекти!