купа микрорастения сердика

В днешно време животът става все по-забързан и напрегнат, а за хората в градовете- направо стресиращ. Всички ежедневни притеснения, дишането на мръсен въздух, стресът на работното място и други подобни фактори създават у нас едно натрупване на токсини и напрежение, които във времето оказват много негативно влияние върху цялостното ни здравословно състояние. В следствие на това имунитетът ни се понижава, ставаме по-уязвими за вирусите и болестите, чувстваме се по-нервни, тъжни и напрегнати, изпитваме затруднения със съня.

Според най-добрите специалисти в областта всички тези симптоми могат много лесно и бързо да изчезнат от живота ни само като променим много малко начина си на хранене и добавим към ежедневното си меню няколко много важни витамини и минерали, които се съдържат в пъти над нормата в най-новата супер храна, открита неотдавна- микрорастенията.

Микрорастенията са специален вид растения, които се отглеждат само до определен етап на развитието си и се берат точно тогава, когато насищането с полезните витамини, минерали и други важни и полезни вещества за човешкия организъм е най-високо. Те се отглеждат от специално селектирани и разработени сортове семена, които покълват много лесно . Поради невероятният ефект от добавянето на микро растенията към храната ни всеки ден, те стават все по-известна и предпочитана форма на добавка към менюто. Друга не по-малко важна причина е и техният страхотен, различен и забавен вид, който е перфектната украса към всяко ястие. Всяко микро растение има свои уникални вид и състав, като някои видове растения съдържат повече цинк например, докато други са изключително богати на витамин В.

Отглеждането на микрорастения

с комплектите на Ферми Сердика е много подходящо хоби за всяка възраст, тъй като вие сами отглеждате храната си много лесно в домашна обстановка и най-важното: НАПЪЛНО ЕКОЛОГИЧНО!  Всеки комплект е разработен с грижа и внимание и включва специално селектирани семена за микро растения, както и специализиран вид екологично чиста и напълно органична основа, на която да отгледате вашите микро бебчета! Само за няколко дни ще можете да се насладите от саксията в чинията на прекрасни, свежи, пресни, биологични и напълно органични микро растения- една красива, но и ненадминато полезна супер храна. Микрорастенията ще ви заредят с нужната доза витамини, минерали и куп други полезни нутриенти дори и в много малка доза, а и ще изглеждат страхотно във всяко ястие.

Отглеждайте микро растения у дома

Изключително лесно и здавословно

Разгледайте Комплекта Отгледай сам!

Ферми Сердика

Вземете 20% намаление

Отглеждайте микро растения у дома

Само за няколко дни имате напълно готова супер храна подходяща за цялото семейство. Вземете си комплект за микро растения сега и се насладете на изключителните свойства на тези прекрасни растения

Разгледайте новите ни комплекти!